2016. július 5., kedd

Utazás - Ausztria




Sziasztok!

Június közepén egy hetet töltöttünk Ausztriában, arról mutatok most nektek néhány képet. 



1. nap

Az utazás miatt eléggé fáradtak voltunk, így első nap csak Bruck an der Leithat néztük meg, sétáltunk, fagyiztunk. Egyébként a szállásunk is ott volt. 








2. nap

Második nap megnéztük a Neusiedler See-t. Meseszép volt. Kicsit sajnálom, hogy nem mertem bevállalni a vízibiciklizést - mivel nem tudok úszni - biztosan a vízről is nagyon szép lett volna a kilátás. 







3. nap

A harmadik napot Bécsben töltöttük. Vásároltunk - erről lesz külön poszt -, kipróbáltuk a running sushit, megnéztük a Stephansdomot, sétáltunk a Mariahilfer Strassen, majd ellátogattunk a Haus des Meeres-be. Ezt a napot élveztem a legeslegjobban.

Running sushi 










Haus des Meeres








Csodálatos volt a kilátás a Haus des Meeres tetejéről.




4. nap

Negyedig nap eléggé fáradtak voltunk az előző nagyon tartalmas nap miatt, így csak a környéken sétáltunk, megnéztük a Lajta folyót és néhány emlékművet is. 







5. nap

Ez volt a hazautazás napja. Délelőtt elmentünk még vásárolni a Bipaba, összepakoltunk és ebéd után mentünk is a pályaudvarra. Ott még megnéztünk néhány üzletet, ettünk leberkäset aztán indultunk haza. 




Huuh ez egy nagyoon hosszú bejegyzés lett. Remélem nem bánjátok, hogy ennyi képet beraktam, de még így is nehéz volt választani, mert legszívesebben az összeset megmutatnám :)







0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

(c)2009 Mackó-lak. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger